Un final de curs Molt Especial

Ja ha arribat el gran moment, el darrer dia de curs, tan especial com el primer, però en aquesta ocasió els comiats, bones vacances, viatges pendents, setmanes de casals i activitats, calor i remullades, són els protagonistes.

Aquest final de curs, és encara molt més especial, acaba també una etapa de 8 anys, ostres 8 anys!!! Una etapa que vam començar juntes les famílies d’una escola que s’estrenava amb un barracó i mig. I vam començar a trobar-nos cada dia a l’escola, que petita era, hi havia tant per fer! I vam constituir un AFA que avui s’acomiada de la seva primera promoció d’alumnes candeleros i candeleres.

Aquella AFA de juny de 2011 va néixer pensant en millorar l’educació d’uns petitons, i en aquell pensament estàveu vosaltres, els alumnes de sisè, que de petitons ja no teniu res de res, us hem vist créixer molt, moltíssim i al grup també, amb les noves arribades de companys i companyes que s’han integrat en la vida candelera i als que hem acollit amb molt de gust.

Volem que aquest comiat sigui tan dolç com la taula de llaminadures i els mojitos que ahir us vam preparar a la vostra festa, esperem que hagueu gaudit molt de tot el que heu viscut a l’escola i a les activitats que hem anat proposant. Us espera un futur amb molt per aprendre, per créixer i experimentar, un munt de noves oportunitats i nous descobriments, us desitgem una etapa molt interessant a la secundària i us deixem la nostra porta i el nostre cor obert per si ens voleu venir a veure.

La Junta

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies