DIA INTERNACIONAL DE LA NENA

Des de la comissió de Coeducació de l’AFA volem commemorar, l’11 d’octubre, el Dia Internacional de la Nena.

Us convidem a respondre el següent qüestionari i a veure el vídeo que l’acompanya, per tal de reflexionar sobre la situació de moltes nenes al món i com poder millorar-la: https://docs.google.com/forms/d/1QmDCReHDMhdRN5e-HBCwOQeLylKAXqYH2awZSUF2BFo/viewform?chromeless=1&edit_requested=true

Entre tots i totes, fem un món més just. 🌍

Comissió de Coeducació 💜

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies