CRÒNICA DEL PRIMER CINEMA&CRISPETES VIRTUAL

El passat dissabte 14 de novembre, unes quantes famílies ens vam trobar virtualment al voltant d’una de les activitats que més ens agraden, el cinema&crispetes. Ja teníem l’experiència dels cursos anteriors, que havíem organitzat algunes sessions amb molt bona acollida, el repte en aquesta ocasió estava en fer-ho telemàticament.

La veritat és que ha estat molt divertit veure com teníeu tot preparat a casa, amb el sofà, la manteta, les tauletes i els ordinadors connectats, i no podien faltar unes bones crispetes d’acompanyament.

La peli molt interessant, l’Enola Holmes ens ha portat a viure aventures, perills, lluites, injustícies i moltes emocions. L’Alicia i la Mireia ens han preparat una presentació per saber-ho tot sobre la pel·lícula, un joc de preguntes que segur que les heu encertat perquè no heu tret els ulls de la pantalla i un formulari per recollir impressions.

El debat del final, ha estat genial, hem parlat de coses prohibides a les nenes, obligacions imposades tan a nois com a noies, de poder jugar, vestir, ser com cadascú vulgui. La Nora ens ha dit que a ella li agrada el futbol i que si les noies estan obligades a casar-se, doncs que als nois també els obliguin!. A l’Aina que té un llençol vermell i amb cotxes dibuixats, diu que encara que algú digui que és de nen, que a ella li agrada.

En finalitzar la sessió, vam fer un sorteig de 3 lots de productes ecològics xulíssims i super pràctics entre les famílies assistents.

A nosaltres ens agradaria que ens acompanyéssiu en la propera sessió, per seguir reflexionant, prenent consciència, fomentant el pensament crític, aprenent i passant una estona igual d’agradable. Quantes més famílies siguem, més diversitat en el debat i millor ho passarem!!.

«Dedicat a tots els infants i joves que volen créixer en llibertat.» (L’educació prohibida, 2012)

Junta AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies