DIA INTERNACIONAL DE LA TOLERÀNCIA ZERO AMB LA MUTILACIÓ GENITAL FEMENINA

Benvolgudes famílies ☀️

Avui 6 de febrer reivindiquem el dia internacional de la tolerància zero amb la mutilació genital femenina.

Compartim amb vosaltres una infografia amb la que pretenem informar, amb algunes dades, 📊 per contribuir a la sensibilització i conscienciació envers aquest greu atemptat contra els drets humans de les nenes i les dones. 💜

L’empatia és l’única ideologia capaç de canviar el món. Els canvis depenen de nosaltres.

AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies