FRIDAYS FOR FUTURE AL PACO CANDEL

Hola famílies!!

Des de la Comissió d’Acció Social de l’AFA Paco Candel fa temps que treballem propostes de coneixement i preservació del medi ambient🌎🌱, com sabeu totes les activitats s’han vist alterades per la pandèmia, això però, no ens atura, volem seguir funcionant i acostant a les famílies tot tipus de recursos, accions i propostes per continuar vetllant per un futur més sostenible💚.

Aquest curs hem posat en pràctica algunes trobades virtuals🖥️ assimilades al moviment Fridays for Future ♻️ a les que s’ha unit la Comissió de Coeducació aportant valor i perspectiva de gènere 💜.

Us compartim el calendari de trobades, que hem preparat amb molta dedicació per a que siguin variades, dinàmiques i amenes per a tothom. Us podeu inscriure mitjançant el formulari. https://forms.gle/hnePhUEAiKicHFGz6

Comissió d’Acció Social
AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies