FRIDAY FOR FUTURE DE FEBRER

Hola famílies!! ☀️

Des de la comissió d’acció social i de coeducació de l’AFA, us convidem a l’edició del Fridays for Future de febrer.🌍📆

Com ja sabeu, volem reflexionar i oferir recursos a les famílies, entorn a temes mediambientals amb perspectiva de gènere.

En la sessió que us hem preparat, parlarem d’energia sostenible,🌱 dels óssos polars,🐻‍❄ de les nenes i dones científiques 👩‍🔬(amb un exemple molt inspirador) i farem un joc per treure l’activista que portem a dins. ♻☮✊

Al final de la sessió, farem el sorteig del llibre “Ada magnífica, científica” 📚 entre les famílies que hagin participat en el qüestionari “Què en sabem de les dones científiques?”, que us vam proposar el passat 11 de febrer. 🧬🔬

Animeu-vos, us encantarà!! 😄
Us esperem el proper divendres 26 de febrer a les 18h per Meet. 💻
Podeu fer les inscripcions en el següent enllaç:
https://forms.gle/uJv3UVW8s7iGjrfW9

Comissió d’Acció Social 💚
Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies