DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES

Hola famílies!! ☀️

Avui 15 de maig celebrem el dia internacional de les famílies. ❤️

Des de la comissió de coeducació de l’AFA, compartim un material que hem elaborat: un cartell i un dossier amb unes recomanacions de literatura infantil 📚 sobre diversitat familiar.

Volem visibilitzar i posar en valor els diferents tipus de famílies existents en la nostra societat i que les nenes i els nens adoptin la diversitat com un principi imprescindible pel seu desenvolupament.

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies