PRIMER CONCURS DE CARTELLS DEL 8M 2022

Hola famílies! 🌞

Us convidem a participar en el primer concurs de cartells del 8M, amb motiu de dia de la dona el pròxim dia 8 de març.

Per participar en el concurs heu d’elaborar en família 🖌🎨 un cartell commemoratiu del dia internacional de les dones i ens l’heu de fer arribar per mail a afapacocandel.coeducacio@gmail.com. Teniu fins el proper divendres 11 de març per fer-nos arribar les vostres creacions.

El cartell més original rebrà com a premi 🏆 un joc de cartes ‘We Can Play‘ 🎴, un joc de cartes inspirat en dones que van canviar el rumb de la història.

Comissió de coeducació 💜
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies