DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Hola famílies!! ☀️

Un any més, des de la comissió de coeducació de l’AFA, volem reivindicar el 8 de març com el dia internacional de les dones. 💜

Posem en valor el paper de les dones a la societat, la seva participació activa en tots els àmbits en igualtat de drets i condicions i el respecte a la seva llibertat. 📢

Us animem a fer un cop d’ull als materials que hem preparat i a fer-ne difusió. 📲
No us perdeu el recull de dones inspiradores del 2021, amb el que hem volgut visibilitzar i donar el reconeixement just a dones de diferents països, edats, ètnies i esferes de coneixement, que durant l’any passat van ser font d’inspiració i exemple per construir un món millor per les persones que hi viuen. 🌏✨

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies