CRÒNICA DISSABTE CANDELERO

Després d’un primer ajornament degut al mal temps, per fi va arribar el passat dissabte 30 d’abril, el gran dia de reobrir l’escola Paco Candel a les famílies. Teníem moltes ganes i expectació per retrobar-nos en persona i poder compartir, riure i gaudir dins la nostra escola.
Ens esperava un dia ple d’activitats i emocions que, sens dubte, va suposar una injecció d’energia, bon rotllo i germanor per totes les famílies que formem part d’aquesta comunitat educativa.
Tot va començar amb una reunió convocada pels cursos de P3 i P4 per poder donar a conèixer el projecte de l’AFA, presentar-nos a les famílies i que coneguessin la feina que es fa a les diferents comissions i també a les seves vocals.

També vam poder compartir amb les famílies els plànols del projecte de construcció de la nova escola i mostrar detalls de la proposta del que esdevindrà el Paco Candel. Vam poder veure una petita exposició amb imatges del disseny, en el que hi ha dipositades moltes expectatives. Les famílies també van poder preguntar i aclarir dubtes. Quedarà una escola xulíssima!!

Des de primera hora del matí, els nens i nenes van poder gaudir dels inflables que hi havien instal·lats al pati i s’ho van passar d’allò més bé saltant, rodolant i jugant sense parar.

A tot l’espai del pati vam poder participar en diferents tallers i activitats que les famílies i els infants van crear i en els que vam poder desenvolupar la nostra vessant més artística i creativa en grup.
Hi havia taller de pintacares, contacontes i manualitats, en els quals vam aprendre, entre d’altres coses, a fer uns punts de llibre fantàstics en forma de drac. Va ser genial veure com els infants i les famílies s’ajudaven, ensenyaven les unes a les altres i col.laboraven per passar una estona divertida que va crear un caliu molt especial.

A les 12h els nens i nenes van fer una gimcana al pati i s’ho van passar d’allò més bé amb la Cristina anant amunt i avall i cooperant en equip com una pinya.


Ha estat una experiència molt enriquidora i una oportunitat per enfortir els
vincles que ens uneixen com a famílies i el sentiment de complicitat que ens permet ser cada dia una comunitat més forta i cohesionada, capaç d’aconseguir grans fites.
Formar part de tot això ens fa millorar com a famílies, com a escola i com a part de l’engranatge d’un sistema d’educació pública que ha d’ajudar a fer créixer als nostres fills i filles perquè esdevinguin persones adultes felices i compromeses amb el seu entorn. Si actes com aquest dissabte candelero serveixen per posar el nostre granet de sorra per aconseguir-lo, podem dir REPTE SUPERAT!!!


Moltíssimes gràcies a totes aquelles famílies que ho han fet possible, esperem poder repetir-ho aviat, sou les millors!!!.

AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies