Agraïment festa fi de curs

Festa fi de curs

Benvolgudes famílies pacocandeleres,

Aquest dissabte 18 de juny vam celebrar plegats la festa de fi de curs de l’escola. Aquest any el temps no ens ha acompanyat però finalment hem pogut celebrar-ho gràcies a la cessió d’espais de l’IES Bisbe Berenguer, des d’aquí el nostre profund agraïment per la seva desinteressada col•laboració .

Malgrat les circumstàncies imprevistes (pluja, canvi d’ubicació, problemes tècnics, ..) esperem que tots poguéssiu gaudir d’una nit inoblidable. La Comissió de Festes i la Junta hem fet tot el possible i el millor que hem pogut perquè així fos, segur que hi ha cosetes per millorar i les podrem anar superant – l’any que bé segur que serà molt millor!

Us volem donar les gràcies a tots els que heu fet que aquesta gran festa hagi estat possible:

-agrair, en primer lloc, als membres de la Comissió de Festes, la gent de la Junta de l’AFA i a les mares i pares voluntaris que vàreu participar en el muntatge i la decoració: heu estat imprescindibles perquè tot estigués llest a temps;

-agrair a tots els pares, mares, avis i àvies que vàreu fer possible “la nit dels artistes”: papis rockers, bibliopati, coral, avis i àvies ballarins; moltíssimes gràcies pel vostre temps, la vostra dedicació i la vostra paciència, sou uns “artistes” en majúscules,

-agrair a totes les famílies la participació i l’ajut a l’hora de recollir el material un cop acabada la festa i fer possible deixar tot enllestit tan ràpidament.

i per últim, agrair també a l’escola i a l’equip docent la seva paciència i col•laboració, la cessió de material per la festa: equips de so, projectors, etc. amb les molèsties que aquest fet hagi pogut ocasionar en el vostre dia a dia.

Moltes gràcies a tots i totes i fins l’any que bé!

Us deixem un recull de fotos:

FOTOS FESTA FI CURS

i esteu convidats, si voleu,  a penjar les vostres al Facebook de l’AFA

Comissió de Festes AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies