INFORMACIÓ CASALET D’ESTIU

Benvolgudes famílies 🌟

✨ Us passem un document amb tota la informació sobre el casalet de tarda que es farà del 6 al 22 de juny, coincidint amb la jornada intensiva de l’escola. Aquest servei es realitza de 15:30h a 17:30h mentre que l’horari lectiu de jornada intensiva passa a ser de 9 a 13h o de 9 a 15:30h pels que es queden a menjador. Podeu escollir entre dues modalitats: de 15:30h a 16:30h o de 15:30h a 17:30h.

Extres22-23jornadaintensiva

Podeu inscriure a les vostres filles i fills al següent enllaç:

https://forms.gle/kMdCQiWy2rq5BkMU6

⚡ A més, en aquest document també us recordem la informació necessària per l’acollida matinal.

💫 Si teniu cap dubte o pregunta, ja sabeu, extrespacocandel@gmail.com

🌈Comissio d’extraescolars🌈

AFA Paco Candel i DACOR Educació i Esport

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies