RUA CARNESTOLTES 2024

Hola famílies! 🌞

Volem agrair-vos la participació de les famílies a la Rua de Carnestoltes del barri. Ens ho vam passar d’allò més bé!! 🎉🥳

També volem agrair molt especialment a totes les famílies que van formar el grup de treball de Carnestoltes i el van organitzar seleccionant les disfresses, preparant tot el material i repartint-lo entre les famílies. Moltes gràcies per tota la feina, sense vosaltres tot això no hauria estat possible!! 💗

Us compartim un vídeo i unes imatges d’aquella tarda.

Comissió de Festes 🎉🥳

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies