11F: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA NENA A LA CIÈNCIA

Hola famílies! 🌞

El passat 11 de febrer va ser el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.

Al llarg de la història les Dones sempre han format part del món científic, però en moltes ocasions han sigut desprestigiades, menyspreades i esborrades. (Efecte Matilda)

Segons un estudi de la prestigiosa revista Science, a partir dels 6 anys, les nenes abandonen la idea de dedicar-se a professions científiques perquè pensen que són menys intel·ligents. Un dels motius és la manca de referents.

Et mostrem alguns exemples de Dones a la Ciència que han sigut menystingudes. ⤵

Comissió Coeducació 💜

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies