INFORMACIÓ CASAL D’ESTIU 2024

Hola famílies!! 🌞

Un any més arriba el CASAL D’ESTIU a la nostra escola!! 🌞🌞🥳🥳
Aquest any hem trigat una mica en enviar-vos la informació perquè hem hagut de poder garantir que el nostre casal no es veuria afectat per l’inici de les obres. El que us poden avançar és que al juliol començaran les obres d’adequació del pati provisional i per aquest motiu podrem realitzar el nostre casal a l’escola amb normalitat.

Us adjuntem el tríptic informatiu: https://afapacocandel.cat/wp-content/uploads/2024/03/Triptic-Paco-Candel-2024.pdf

Triptic-Paco-Candel-2024

Reunió informativa virtual DIMECRES 10 D’ABRIL a les 19:15h: https://drive.google.com/file/d/1ockFE39m5KAzZxjdthLx8xElRVbdtRJg/view?usp=sharing

Us hi esperem!! 😌

AFA Paco Candel 🌈
Dacor Educació i Esport

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies