Convocatòria Assemblea General

Benvolgudes famílies,
Ens plau convocar-vos a la propera assemblea general ordinària de l’AFA de l’escola Paco Candel, que tindrà lloc el proper dia 9 de juny de 2011, a les 18:30 h a la sala de reunions del Centre Cultural de Santa Eulàlia (Carrer de Santa Eulàlia 60) amb l’ordre del dia següent:
1. Aprovació dels estatuts de l’associació.
2. Elecció dels membres de la junta directiva.
3. Establir la quota de socis i els terminis de pagament.
4. Torn obert de paraules
Us demanem a tots els pares i mares la vostra assistència i puntualitat, donat que ens han cedit la sala durant una hora.
Us hi esperem!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies