La construcció de l’Escola

A principis del mes de maig vam començar a veure com enretiraven els antics barracots del solar on aniran els de l’Escola Paco Candel. Us deixem aquí unes fotos perquè us feu a la idea. La nostra intenció és penjar-ne més, períodicament, per tal de tenir un petit reportatge fotogràfic d’aquests primers moments en la construcció de l’escola.

I, cap a finals de maig, les obres estaven així:

You may also like...

3 Responses

  1. Nuria ha dit:

    fan ganes d’anar-hi amb una pala i posar-se a cavar!!!

  2. sheila ha dit:

    uffffffffffff q ganas de disfrutar este nuevo proyecto estoy deseando llevar a mi niña su nuevo cole.

  3. Noemi ha dit:

    Pues ami no me gusta nada.. 🙁

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies