AVÍS: Per mantenir-nos ben comunicats

recordeu, i si us plau comenteu-ho als pares que conegueu, que per conéixer les darreres notícies i informacions sobre l’escola és molt important que us doneu d’alta al grup:   afapacocandel@googlegroups

Per a fer-ho només cal que envieu un e-mail a l’adreça electrònica afapacocandel@gmail.com o bé a l’adreça del bloc blocafapacocandel@gmail.com.

Si teniu algun dubte, si us plau, feu els comentaris que cregueu oportuns aquí mateix o bé a qualsevol de les adreces abans esmentades.

Moltes gràcies.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies