Acomiadem un altre curs i us desitgem molt bones vacances d’estiu

Si, si famílies… no ens en hem adonat però ja ha passat un altre curs!!!

Aquest any ens  hem acomiadat amb una magnífica festa de final de curs on ens hem pogut trobar, parlar tranquil·lament, ballar, sopar i passar-ho molt bé.

festa1festa2 festa3

Ha estat un curs molt intens, amb un emotiu festival de nadal, varicel·les que han durat tot l’any, reivindicacions (que malauradament també han durat tot l’any i seguiran …), disfresses , assemblees, un drac meravellós, mercats solidaris, i fins i tot un lipdub! No ens han faltat mai les ganes de gaudir de l’escola, de participar i, sobretot, de fer-ho tots junts!

Aquest estiu ens recordarem (molt!) de les mestres: la Iolanda, l’Esther, la Lola, la Paula, la Gemma, la Cris,  l’Arantxa i la Sílvia. I també de la Lluïsa, la Palma i la Lídia, que avui ens han rebut amb espantasogres i ballant al son de la música per acomiadar el curs amb la mateixa alegria que el dia que va començar. Els papis i mamis no podrem dir als matins “Va, aixeca’t que la Gabriela ens renyarà perquè arribem tard!” (ella també té dret a descansar i agafar forces per l’any que ve). A l’hora de dinar no tindrem ni al Juanmi, ni al Borja, ni la Susi, Sònia ni l’Àgueda que ajudin als nostres fills a gaudir dels àpats. Tampoc hi seran ni la Tere ni la Lídia de l’EAP, ni els genials monitors de les extraescolars … ai! que farem els pares i mares sense tots vosaltres?!!

Us agraïm molt sincerament la feina que feu, amb l’energia, il·lusió i entusiasme que sempre mostreu. Gaudiu molt de les vacances perquè… al setembre tota aquesta fauna marina (dofins, sirenes, tritons, crancs, cavalls i eugues, peixos i cargols) tornaran, i seran més grans! I ens han dit que, a més a més, també arribaran 50 pitufets nous de P3 amb moltes ganes de marxa!

Ara us deixem papes i mames, amb la lectura de la magnífica revista de l’escola, amb el butlletí de l’AFA, amb les extraescolars de l’any que ve programades, i sobretot amb la il·lusió per un nou any que, per nosaltres, començarà al setembre. Descanseu, jugueu molt amb els vostres fills i filles i… agafeu forces pel proper curs!!!

2horses snail_catching_ride_md_whtimages

 


 fish_outofwater_md_wht

Nosaltres marxem, amb una sola idea al cap: Volem Créixer! i ho farem perquè el nostre esperit de superació i la nostra il·lusió no ha fet més que començar!

Bones vacances d’estiu!!!dolphin_b2coolcrab

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies