Jornada de portes obertes a l’Escola: presentació de l’AFA

Com molts ja sabeu avui a les 15.30 i el proper dia 23 a les 17 hi ha les Jornades de Portes Obertes de l’escola.

Amb aquest motiu, la Núria Muñoz  – presidenta de l’AFA- , ha elaborat una presentació en la que s’explica què és l’AFA, què fem i com ho fem, així com les activitats que ja hem dut a terme i aquelles en les que esperem treballar ben aviat.

Pels que encara no sou de l’AFA, us volem animar a que en formeu part o que col·laboreu de la manera que pugueu. Teniu tota la informació necessària a la pestanya d’aquest mateix bloc L’AFA.

Presentació de l’AFA Jornada Portes Obertes 2012-2013

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies