Taller disfresses de Carnestoltes

Per tal de confeccionar les disfresses, els propers dies, 14, 15 i 16, la comissió de festes us anirà repartint el material necessari i podreu anar confeccionant les vostres disfresses.
Poden començar des del dia 14 les llunes i les estrelles, els sols i les jirafes hauran d’esperar fins al 15 a que arribi el material de color groc que estem esperant.
Els socis del AFA haureu de dipositar 1 euro pel material, la resta haureu d’abonar-ne 6€.
Tot i que la plantilla general serà la mateixa per totes les disfresses, cadascú por acabar decorant la seva disfressa com més li agradi, enganxant els ulls, orelles, boca, y el guarniment que us vingui de gust, purpurina, cintes, gomets, ho deixem a la vostra elecció i a la dels més petits que segur que els agrada molt participar, podeu portar de casa tot allò que creieu que pot servir per personalitzar la disfressa al vostre gust.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies