Notícies breus mes de Març

– Recordeu d’entregar el més aviat possible a l’escola el full de confirmació de plaça escolar pel curs 2012-2013.

– Si teniu un fill/filla nascut l’any 2009, i voleu preinscriure’l a l’Escola Paco Candel, recordeu que el període de preinscripció és del 19 al 30 de març. Haureu de lliurar la documentació corresponent a la secretaria/direcció del centre.

– El proper dia 14 de març es realitzarà a l’escola l’activitat “El tren del Swing”, en horari escolar.

– El proper dia 29 de març, a les 10.45, a la Piscina Sergio Manzano hi haurà una jornada de portes obertes en la que els pares estem convidats a participar (des de fora de l’aigua). Recordeu de portar sabatilles de bany, roba lleugera i sobretot ser molt puntuals.

Les vacances de Setmana Santa comencen el proper dia 30 de març fins el dia 9 d’abril, ambdós inclosos. La tornada a l’escola, per tant, serà el proper dia 10 d’abril. Les famílies interessades en algun tipus de casal/esplai per aquest període de vacances, trobaran informació al hall de l’escola.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies