Festa Final de Curs. Sopar de germanor 22 de juny a les 19h.

Benvolgudes famílies,

la fi del curs, i del primer any de funcionament de l’escola Paco Candel, s’apropa. És per aquest motiu, que la Comissió de Festes de l’AFA està organitzant una festa de final de curs.

Tot i que més endavant ja us avançarem més detalls, de moment volem comunicar-vos que la data de la festa serà el proper dia 22 de juny. Es  muntaran unes taules per a que cada família pugui portar el seu sopar i fer, entre tots un sopar de germanor. Hi haurà música i més activitats “sorpresa”! La Comissió de Festes està treballant molt intensament i amb moltíssima il·lusió per preparar moltes sorpreses per tothom. La festa servirà també per passar un vespre divertit i sobretot per conèixer-nos tots una mica millor.

Reserveu-vos, de moment, aquesta data: 22 de juny a les 19, ja que serà una ocasió especial i molt entranyable per tots nosaltres i per la nostra escola Paco Candel.

Veniu tots a la Primera Gran Festa de Final de Curs de l’Escola Paco Candel!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies