Casal per la jornada intensiva juny ( de l’11 al 22 de juny)

Benvolgudes famílies,

us recordem que durant dues setmanes, és a dir,  el periode que va de l’11 al 22 de juny (data de final de curs) l’horari lectiu serà de 9 a 13h (jornada intensiva). L’horari del servei de menjador serà de 13 a 15h.

És per aquest motiu que CET10 (empresa de monitoratge que s’encarrega de l’acollida matinal i del menjador durant tot el curs) ofereix un casal de 15 a 16h. El preu total per les dues setmanes és de 15,05 euros. El programa del casal serà variat i pot incloure tant tallers com jocs o activitats diverses.

Les persones interessades han d’omplir el full d’inscripció (aquí el podeu descarregar: full incripció casal juny jornada intensiva) i domiciliar el pagament únic.

També es pot fer servir el servei de forma esporàdica el dia que us faci falta, per 3 euros/dia.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies