Avís: taules i cadires per la festa de final de curs

Benvolgudes famílies,

per a poder muntar la festa de final de curs, necessitem que totes aquelles persones que disposin de taules, cadires, taulons, caballets, cadires plegables, de platja, de terrassa, de bar, etc. o aquelles persones que tinguin la possibilitat de demanar-ne, ens ho facin saber ja que ens serà de molta utilitat.

A tal efecte, posarem un full al tauló de l’AFA perquè les persones que puguin proporcionar aquest material ho comuniquin.

Moltes gràcies!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies