Taller fet per les mares de l’escola: 15 de juny

Com ja sabeu, i dins del marc del projecte del tercer trimestre, la Bimba ha visitat l’escola Paco Candel. Amb ella, els nostres fills i filles han parlat sobre les mares (nosaltres!). Durant uns dies, la Bimba ens va donar la benvinguda a l’entrada de l’escola, animant-nos a expressar els sentiments que ens generaven unes boniques imatges sobre la maternitat.

Ara és el moment de que totes les mares ens animem i mostrem als nostres fills i als seus companys i amics de l’escola aquella habilitat que tenim, allò que sabem fer, allò que ens interessa i volem compartir amb ells. Des de l’escola se’ns proposa que preparem un taller pel dia 15 de juny al matí. Pot ser qualsevol art que vulgueu ensenyar a un grup de 12 nens i nenes: ioga, fer un pastís, fer un mural, interpretar un conte, fer bisuteria, estampació, titelles, invents, etc.

Des de l’AFA animem a totes les mares que participin en aquesta bonica activitat. Serà un bon moment per compartir amb els vostres fills les vostres habilitats, mostrar la vostra complicitat amb ells, i fer que el lligam establert entre l’escola i la família es vegi reforçat.

A la pissarra de l’entrada de l’escola, trobareu una graella on podeu apuntar-vos.

Recordeu que si necessiteu qualsevol material típic d’escola per fer el taller, ho heu de comentar amb la mestra del vostre fill/filla amb temps.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies