Resum Consell Escolar 02/10/2017

RESUM CONSELL ESCOLAR  02/10/2017 17:30H

Fora de l’ordre del dia.

 • El claustre escolar s’ha reunit el dia 02/10/2017 i ha decidit inicialment adherir-se a la convocatòria de vaga del dia 03/10/2017, en defensa de les llibertats socials, acordant uns serveis mínims. A primera hora de la tarda des de la direcció dels SSTT de Barcelona Comarques es comunica que es tracta d’un tancament patronal, i no d’una vaga, i per tant l’escola s’afegeix a l’aturada de País. L’escola romandrà tancada a tots els efectes per acollides, classes, menjador i activitats extraescolars.
 • Avui 02/10/2017 l’escola ha fet  a les 12h una aturada de 5 minuts en rebuig per la violència, fent-hi una rotllana tota l’escola al pati. S’ha realitzat també entre l’alumnat xerrades sobre la concòrdia, llibertat d’expressió, diàleg i democràcia.

 

Ordre del dia.

 • Programació General Anual (PGA) 2017-2018

El claustre està format per 27 persones. Hi ha la presència una TEI que dóna suport a P3 i que les hores de vetllador s’han fixat en 20h/setmana.

Les empreses col·laboradores en el menjador es mantenen: Roca González y Cet10. El preu del menjador es fixa en 6.80€/dia.

Els horaris dels mestres ja estan definits.

Els objectius del curs es mantenen: ambients, capses d’aprenentatges, co-teaching, projectes, franges de projectes,… Com a novetat aquest any s’incorpora el projecte Tàndem L’Hospitalet basat en Educació Emocional, sent l’escola Paco Candel, centre de referència. Aquest projecte Tàndem es fonamenta en:

 • 3 tallers per curs per alumenes de Primària, a on a cicle inicial es tractarà el “Reconeixement de les emocions”, a cicle mitjà es tractarà la “Gestió de les emocions i autoestima” i a cicle superior temes diversos com el “Bullying, autoestima, imatge de mi, xarxes socials…”
 • 3 xerrades per pares i mares (una per trimestre)
 • Formació pel professorat i educadors de l’escola
 • Reforç a infantil dins del espai de la Bimba dels diferents models familiars.

Es fa referència al Pla Anual.

En quant als resultats acadèmics, l’escola continua apostant per l’ús dels dispositius mòbil.

Es fa referència a l’apartat de cohesió i convivència, i a les entitats amb les que es mantenen relació (escoles bressol, biblioteca,…)

 

 • Precs i preguntes
  • En relació a les preguntes fetes als pares dels alumnes de com voldrien que fossin les tutories, es comenta que s’ha fet un buidatge de totes les interaccions rebudes i que s’han tret quatre grans blocs:
   • Dinàmica de reunions
   • Objectius, continguts, resultats
   • Horaris i idioma
   • Pautes per les famílies i orientacions didàctiques per acompanyar a l’aprenentatge dels nens
  • Es comenta la possibilitat d’augmentar l’escola en un nou mòdul al llarg d’aquest curs escolar
  • Les ratios del pati estan fixades en 5 professors a infantil i 7 professors a primària

 

 • Es fixa el calendari de les properes sessions del Consell Escolar

 

 

Atentament.

Roser Rodríguez Varona.

Representat del Consell Escolar, representant de Pares i Mares.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies