Agraïment

La Comissió de Medi Ambient vol agrair molt sincerament les aportacions de totes les persones (pares, mares, avis, àvies i altres familiars i amics) que van fer un donatiu durant la festa de benvinguda de l’escola del passat 15 d’octubre.

Es van recollir, ni més ni menys que 120 euros!!!!

 Moltes gràcies a tots pel vostre suport. Sens dubte ben aviat i amb l’ajut de tots, els nostres fills i filles gaudiran d’un pati més ben condicionat on passar les estones d’esbarjo.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies