Informació sobre el ple de l’Ajuntament del 22 de maig

Benvolgudes famílies,

El passat 22 de maig a la tarda, tal com us vam informar, es va celebrar el ple de l’Ajuntament on es tractaven temes que afectaven, entre d’altres, a la nostra escola.

Us deixem, a continuació la informació sobre el ple, proporcionada per l’Ampa de l’escola Frederic Mistral perquè pugueu fer el seguiment de tot el que es va parlar i discutir. Volem agrair als components de l’Ampa Frederic  Mistral, i a la resta d’assistents al ple, per la informació que ens han facilitat.

Ple Ajuntament 22 de maig.

Ampa Frederic Mistral a Facebook, ple 22 de maig.

You may also like...

1 Response

  1. La lluita segueix, no ens podem quedar asseguts.
    Rubén (AMPA Frederic Mistral)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies