Invitació a l’acte de cloenda del curs 2011/12 de la FAPAC: 5/6 a les 18h

Us fem arribar la següent informació de la FAPAC per si hi voleu assistir.

*****************************************************************

Benvolguts membres de la Junta Directiva de l’AMPA,

S’acosta el final d’un curs on l’escola pública ha patit una forta involució fruit de les retallades rebudes. De ben segur que per a la vostra AMPA també ha estat un any de molt treball per superar les dificultats que ens trobem diàriament en el nostre centre educatiu. Com ja coneixeu, des de la FaPaC hem intentat portar la veu de les famílies als representants polítics a través de diversos canals. Per exemple, impulsant la iniciativa legislativa popular (ILP) “6a hora per a tothom”, però finalment ha estat invalidada pel Parlament de Catalunya a instàncies del Govern.

Per tal d’analitzar tot el que ha passat durant aquest curs hem decidit realitzar l’acte de cloenda participatiu “Reptes de les famílies per la defensa de l’escola pública i la igualtat d’oportunitats” que ens ha de servir per plantejar els reptes i actuacions que haurem d’emprendre el proper curs, amb més força que mai, per garantir un sistema educatiu de qualitat per a tothom. Hem de ser capaços d’aconseguir una escola que respongui als reptes que té plantejats el país, una escola que miri al futur, una escola que aprofiti el potencial de tots els alumnes. Perquè creiem fermament que el futur de l’educació dels nostres fills i filles encara és a les nostres mans.

Ens agradaria molt que hi participeu com a representants de l’AMPA i que feu extensiva aquesta invitació a totes les famílies de la vostra Escola/Institut. Utilitzeu el cartell de l’acte per distribuir-lo a l’escola i també a les xarxes socials.

Podeu venir amb els vostres fills i filles perquè hi haurà activitats paral·leles dirigides a ells amb monitoratge.

Us preguem que confirmeu l’assistència omplint aquest formulari d’inscripció indicant també quants infants utilitzaran el servei de monitoratge durant l’acte.


Acte FaPaC Cloenda Curs 2011-12

Reptes de les famílies per la defensa de l’escola pública i la igualtat d’oportunitats”

Lloc: Escola Collaso i Gil (Carrer Abat Safont, XXX ; Ciutat Vella; El Raval, Barcelona)

Hora: 18.00h a 19.45h

Intervencions:

  • Imma Fuyà, Vocal de FaPaC, presentadora de l’acte

  • Héctor Silveira,Vocal de FaPaC responsable de la ILP “6a hora per a Tothom”.Què ha passat amb la ILP?”

  • Joan Subirats, Catedràtic de Ciencia Política de la UAB.Estat del benestar i democràcia: cap a on anem? que ens hi juguem? Retallades Participació política i educació.”

  • Ismael Palacin, Director de la Fundació Jaume Bofill.Reptes de les AMPA i les famílies davant la crisis. Cap a l’èxit educatiu”.

  • Àlex Castillo, President de la FaPaC.La FaPac davant l’amenaça al sistema educatiu públic, per la igualtat d’oportunitats educatives a Catalunya”


Rebeu una cordial salutació


Alex Castillo i Navarro
President de la FaPaC

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies