DVD Festival Nadal, reserveu-lo abans del 3 de juny

Benvolgudes famílies,

Cartell DVD Nadal 2013-page-001ja disposem del DVD amb les actuacions dels nens i nenes del Festival de Nadal i l’actuació dels pares de Sant Jordi.

Aquells que estigueu interessats en tenir-lo, heu d’apuntar-vos a les graelles que trobareu a l’escola, indicant el vostre nom, la classe i el nombre de còpies que voleu, per poder reservar-los. Feu-ho fins el 3 de juny!

Pel socis de l’AFA, la primera còpia és gratuïta, les segones còpies 3 euros. Per les famílies que no siguin sòcies de l’AFA, l’import del DVD és també de 3 euros.

Esperem que us agradi molt!!!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies