I aquest cap de setmana, què fem?

Festa de la Ciència 2012

Activitats gratuïtes, a partir de 3 anys. Parc de la Ciutadella, dies 16 i 17.

El Parc es converteix en un laboratori gegant. Aquest any la protagonista és la tecnologia, les energies sostenibles i la neurociència. Hi haurà un munt d’espais on els investigadors i divulgadors mostraran experiments diversos. Hi haurà també itineraris, jocs, observació astronòmica, espectacles, espais de lectura per als més petits, tallers… Consulteu l’extens programa dels dos dies per no perdre detall:  Festa de la Ciència 2012

Festa de la bici i els patins

Accés lluire al recinte, activitats 3 euros. Parc del Fòrum Rambla Prim, 2. Diumenge 17.

Una fira de la bicicleta (Bike Show) que ofereieix diverses activitats per a tot tipus de públic i per a qualsevol nivell. Els nens i nenes trobaran tallers de globoflexia, maquillatge o de trànsit.També hi haurà un circuit d’habilitats o un espai d’iniciació a l’escola de trial entre moltes altres coses. La festa de la bici d’aquest any torna a incloure la tradicional passejada popular en bicicleta o patins de 14 quilòmetres. La sortida és del carrer Aragó i l’arribada, al Parc del Fòrum.

Cinema infantil d’autor.

3 euros, a partir de 2 anys. Cinemes Maldà (Pi, 5, BCN). Diumenge, 17 a les 12h

Totes les sessions compten amb un narrador que presenta la sessió i un debat perquè els nens i nenes parlin del que han vist. Aquest mes la cita és diumenge 17 de juny i es projecta “El petit talp, noves aventures”, una pel·lícula muda txeca per a infants a partir de 2 anys. Coneixeran un petit talp rodonet amb el nas vermell i tres cabells al cap que viu aventures amb altres animals com al granota, el guillot o el mussol. I si preferiu un altre tipus de pel·lícula, aquest cap de setmana les sessions infantils de la Filmoteca presenten una selecció de l’obra de l’animador holandès Co Hoedeman.

UNA VISITA GUIADA PER DESCOBRIR LA FAUNA I FLORA DEL RIU LLOBREGAT

Totes les edats. Gratuit.
Contacte: Inscripcions al tel. 93 475 87 18 o oficina21.cornella@gmail.com
Més informació: Fullet en pdf

Els rius són font de vida i ajuden a millorar els pobles i ciutats que tenen a prop creixin. Per tal de ser conscients de la importància del riu Llobregat i entendre el seu paper fonamental, l’Ajuntament de Cornellà organitza visites guiades on experts naturalistes donen a conèixer la gran biodiversitat que hi ha al voltant del riu. Les aus, els rèptils, els insectes, els amfibis, els arbres… Les visites tenen una duradad de dues hores i estan pensades per a persones de totes les edats. Es recomana portar prismàtics. Si aquesta setmana no us podeu apuntar, se’n faran d’altres (consulteu el calendari en el pdf)

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies