Reunió dirigida a totes les famílies de l’escola, divendres 10 a les 16.45: Novetats curs 2013/14

Benvolgudes famílies,

us recordem que demà divendres 10 de maig, a les 16.45 hi haurà una reunió a l’escola, on s’explicaran les novetats per al curs vinent (2013/2014) en relació al nombre de preinscripcions, espais de l’escola i mòduls, i accions reivindicatives.

Esperem la vostra assistència, tant la dels pares que ja formen part de l’escola com la de les famílies que ja han realitzat la preinscripció pel curs 2013/2014.

Per totes aquelles famílies que ho necessiteu hi haurà un servei de cangur gratuït, mentre duri la xerrada.

Representants de les famílies de l’escola en el Consell Escolar

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies