Aviat començarà el nou curs escolar 2012/2013

Amb el desig de que hàgiu passat molt bones vacances d’estiu, us fem arribar la següent informació que creiem que pot ser del vostre interès:

– El proper 4 de setembre, de 18 a 21h, al Centre Cívic de Sants (Carrer Olzinelles, 30), hi haurà una trobada d’AMPAS, organitzada pel col·lectiu marea groga-Badalona es mou, en la que s’explicaran com afectaran les retallades durant el curs 2012/13, perquè cal impedir la pèrdua de 800 mestres interins i decidir alguna acció conjunta com a comunitat educativa per l’inici del nou curs escolar. Us adjuntem aquí el power point: xerrada 4 setembre.

– El curs escolar 2012/2013, comença el proper dia 12 de setembre. Si heu passat per l’escola haureu pogut comprovar com ja estan els mòduls preparats per l’inici de curs. Recordeu que l’horari escolar aquest any serà de 9-12.30 i de 15-16.30. La informació pertinent respecte el curs la trobareu al dossier que es va entregar a la reunió de final de curs.  L’entrada relaxada pels alumnes que aquest curs faran P4 serà de 9-9:10 (és important ser puntuals). La recollida dels nens i nenes de P3 i P4 es farà a l’aula, i els de P5 al vestíbul.

– Recordeu de fer els pagaments durant el mes de juliol i abans del 14 de setembre corresponents al material escolar, piscina i sortides, a través del caixer automàtic amb la targeta amb codi de barres.

– El Servei de menjador començarà el dia 12 pels alumnes de P4 i P5, i el dia 13 pels de P3.

– Recordeu també que és molt important que totes aquelles joguines, material divers, que estigui en bon estat (joguines, disfresses, sabates, roba, nines, contes, puzzles, bicicletes, telèfons mòbils antics, suros, taps, xapes, terrines de plàstics, safates de suro, etc.) el feu arribar a l’escola. Els nostres fills en faran un bon ús!

Us animem a fer-vos socis de l’AFA (la quota anual és de 25euros per família) i a participar activament en les activitats que es duguin a terme a l’escola.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu fer servir aquest bloc, enviant les vostres preguntes, o bé adreçar-vos per e-mail a afapacocandel@gmail.com.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies