Extraescolar Escacs

Benvolgudes famílies,

volem confirmar-vos que l’activitat extraescolar d’escacs es durà a terme finalment els dilluns de 16:30 a 17:30 hores. Les classes començaran el dilluns 8 d’octubre.

Per tal de confirmar la inscripció i les dades de matrícula cal que ompliu i ens retorneu aquesta butlleta (escacs) el més aviat possible deixant-la a la bústia de l’AFA. Un cop matriculats, us farem arribar una circular informativa.

Moltes gràcies!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies