Escola Paco Candel: Volem Créixer!

Benvolgudes famílies,

divendres passat, nombroses famílies de l’Escola ens varem reunir davant de la porta de l’escola per fer-nos una foto i demanar que ens posin el mòdul prefabricat pel curs 2013/14, sota el lema Escola Paco Candel Volem Créixer!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En aquest sentit us recordem que estem fent una recollida de signatures:

demanem que, si us plau, signeu i en feu molta difusió per poder aconseguir el màxim de signatures.

Moltes gràcies!!

Comissió Acció Social

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies