Conferència 17/12 a les 18h: “0-3 un moment clau en la construcció de la identitat de les persones”

Benvolgudes famílies,

des de la Regidoria d’Educació de l’ajuntament de l’Hospitalet, ens fan arribar la informació sobre la conferència que tindrà lloc el dia 17 de desembre a les 18,00h en el Centre Cultural Tecla Sala(Av. Josep Tarradellas, 44)

La persona que donarà la conferència és la Montserrat Antón, mestra i doctora en pedagogia, professora de la Facultat de Ciències de l’Educació i directora de l’ICE de la UAB.

El títol de la conferència és “0-3 UN MOMENT CLAU EN LA CONSTRUCCIÓ DE LA IDENTITAT DE LES PERSONES

 Esperem que sigui del vostre interès.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies