Suggeriments i propostes per les Festes de Carnestoltes, Sant Jordi i Fi de Curs

Benvolgudes famílies,

des de la Comissió de Festes us informem del següent:

  • Les activitats que actualment coordina l’esmentada Comissió són les de les festes de: Carnestoltes, Sant Jordi i de Final de curs.
  • Als membres de la Comissió ens agradaria que totes aquelles famílies que tinguin idees, suggeriments, propostes, comentaris, etc. puguin expressar-les deixant una nota a la bústia de l’AFA (a l’entrada de l’escola), indicant en la nota que el destinatari és la Comissió de Festes.
  • És important fer les propostes amb una certa antelació perquè doni temps a aplicar-les. En qualsevol cas, la Comissió de Festes es compromet a llegir totes les notes però no necessàriament a fer servir les idees que allà s’expressin.
  • Recordar també que la Comissió de Festes està oberta a la col·laboració de qualsevol soci de l’AFA i anima a la resta de famílies que encara no ho siguin, a fer-se socis de l’AFA.

Agraint per avançat les vostres aportacions i col·laboració,

Comissió de Festes AFA Paco Candel

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies