Activitat del Centre d’Art Tecla Sala: 24 novembre a les 18h

ACTIVITAT EN FAMILIA

CENTRE D’ART TECLA SALA

A VISTA D’OCELL

Nom de la activitat: A vista d´ocell

Adreçat a: Famílies amb nens i nenes de 4 a 11 anys

Dia: Dissabte 24 de novembre

Hora: 18 h Durada de l’activitat: 1 h i 30 min aprox.

Lloc: Centre d’Art Tecla Sala

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció prèvia* (serveieducatiu@l-h.cat)

Sabeu com es veu la terra des de el cel? Explorarem les possibilitats de diversos materials per construir entre tots una maqueta gegant i crear ciutats, pobles, camps, bo ponts, mars o camins. Una instal·lació efímera que podrem sobrevolar amb la nostra mirada, com si fóssim un ocell!

Us hi esperem!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies