Debat: Quin futur tenen les Ampa? 31/10 a les 18.30, organitza Famílies amb Veu

Benvolgudes famílies,

com sabeu l’AFA Paco Candel participa al Projecte Famílies amb veu.

logo

En aquesta ocasió ens conviden a assistir al següent debat que creiem que pot ser de l’interès per tots. Si voleu participar, només heu d’inscriure’us a l’enllaç que s’indica al final del text.

Quin futur tenen les AMPA? L’associacionisme de mares i pares en l’horitzó 2025

xerrada famílies amb veu

Dijous 31 d’octubre de 2013 a les 18.30 h al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” la Fundació Jaume Bofill i “Famílies amb veu” us convidem a debatre sobre el futur de l’associacionisme de famílies i la seva participació en l’educació.

Si en el primer debat del projecte “Famílies amb veu” ens preguntàvem sobre el potencial de les associacions de pares i mares per esdevenir un motor de millora del sistema educatiu, en aquest ens preguntarem sobre els reptes que té el model d’associacionisme actual si vol agrupar les aportacions, necessitats i visions de mares i pares a l’educació.

La base associativa i la presencia d’AMPA a pràcticament la totalitat de centres educatius de Catalunya fa evident el seu pes i presència com a organització, però quan aprofundim en les seves dinàmiques internes apareixen molts clarobscurs: Poden les AMPA, sobre l’aportació  voluntària d’uns quants pares i mares, continuar oferint serveis i valor a les famílies en un context de fragilitat econòmica? Podem arribar a nivell col·lectiu a un discurs comú que aglutini els interessos de totes les famílies en educació? Poden fer-ho a partir de les actuals que Federacions d’AMPA?

Intervindran:

Marta Comas, directora de “Famílies amb veu”, presentarà l’Informe Breu: Més que un gra de sorra. Les associacions de mares i pares d’alumnes a Catalunya.
Rosalina Alcalde, sociòloga,Universitat Autònoma de Barcelona, experta en participació familiar a l’escola.
Tercer ponent per confirmar

Moderarà Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

Tindrà lloc al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” (passeig de Sant Joan, 108. Barcelona)

ACCÉS LLIURE I GRATUÏT. Només cal inscriure’s a: enllaç

El debat es pot seguir en directe per videostreaming a través d’aquest web, i també via Twitter @FundacioBofill i @familiesambveu amb el hashtag #aulabofill.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies