Carnestoltes 2013

Benvolgudes famílies,

un any més el Carnaval ha arribat a l’escola Paco Candel. Com que té moltes ganes de gresca i diversió ha proposat a nens i nenes, pares i mares, mestres, amics i a tothtom  una setmana boja i… dues rues!!!

La primera a l’escola el divendres, on cadascú va anar disfressat  d’allò que li venia més de gust.

La segona rua, el dissabte dia 9, on el tema d’aquest any van ser els emoticons.

Us convidem també a que passeu pel bloc de l’escola on podreu veure els vostres fills i filles disfressats amb els companys de classe i les mestres.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies