Bibliocinema a la Biblioteca Plaça Europa: avui dijous 16 i dissabte 18

Benvolgudes famílies,

us informem de les activitat de Bibliocinema que tindran lloc a la Biblioteca Plaça Europa per si són del vostre interès:

 EL NIÑO QUE QUERÍA SER UN OSO.  
Dirigida per Jannik Hastrup, 2002..
Vine a la biblioteca a veure la pel•lícula “El niño que quería ser un oso“.

Dijous 16 de maig, a les 18h, a la Biblioteca Plaça d’Europa.

LA CENICIENTA

Dirigida per Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, 1950.
Data: 18/05/2013

Hi havia una vegada una jove molt bella anomenada Ventafocs, a qui la seva cruel madrastra i les seves dues germanes l’obligaven a fer els treballs més durs de la casa, com si fos la serva minyona. Un dia el fill del Rei va celebrar un gran ball. La Ventafocs va ajudar a les seves egoistes germanastres a vestir-se i a pentinar-se per a la festa. Quan van marxar la pobra noia va plorar amargament perquè també volia anar al ball del Príncep. Però vet aquí que se li va aparèixer una fada padrina i va fer una carrossa amb una carbassa, va convertir sis ratolins en sis cavalls i a una rata en el seu cotxer. Després va tocar a la Ventafocs amb la seva vareta màgica i els seus parracs es van convertir en un vestit meravellós…

Dissabte 18 de maig, a les 11h, a la Biblioteca Plaça d’Europa.

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies