Lipdub de l’Escola Paco Candel: 31 de maig a les 15.30

MUSIC CHILDRENTENS GANES DE MOURE’T
AL SO DE LA MÚSICA?
DISFRESSAR-TE I PASSAR-HO BÉ?

Divendres 31 DE MAIG, vine a les 15:30h
i participa
amb el teu fill/filla en la gravació
del Lip Dub
de l’escola.

T’esperem!!!

Si vols sentir la cancó del lipdub, clica aquí: Seguiremos (Macaco)

Les famílies que conserveu les disfresses del festival de nadal i/o la disfressa de carnestoltes (emoticons) si us plau, feu-les arribar marcades amb el nom del vostre fill/filla als delegats de classe.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies