Jornada Solidària, 29 de maig, de 16.30 a 18.30 al pati de l’escola

Benvolgudes famílies,

el proper dimecres 29 de maig es celebrarà una Jornada Solidària al pati de l’escola, de 16.30 a 18.30, organitzada per la Comissió d’Acció Social de l’AFA.

Hi haurà les següents activitats:

Taller  Compartim un futur  : Consum Responsable (Joc de l’oca). Organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona

III edició del Mercat  de Segona Mà 

Recollida de roba per  Global Humanitaria

i un…. Berenar solidari!!!

La setmana que ve us farem arribar una nota a totes les famílies amb la informació de la Jornada i amb una bossa de Global Humanitaria perquè l’ompliu de roba que no feu servir, per si voleu donar-la a aquesta ONG.

Us convidem també a participar a:

la III Edició del Mercat de Segona Mà. Podeu portar tot allò que ja no feu servir, que estigui en bon estat per vendre-ho. Haureu de posar-hi un preu assequible i recordar que el 10% dels beneficis obtinguts aniran al Fons Social. Si us ve de gust posar una tauleta per vendre al mercat, apunteu-vos a la graella que trobareu a l’entrada de l’escola. Podeu venir acompanyats de familiars.

Berenar solidari. Si us agrada fer pastissos, cupcakes o qualsevol altra llaminadura, podeu portar-los i els vendrem per berenar. El berenar es vendrà a preus assequibles i el que es recapti serà per l’AFA. Si us ve de gust participar, anoteu el vostre nom a la graella de l’entrada de l’escola.

Moltes gràcies!

Comissió d’Acció Social

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies