L’AFA Paco Candel al Ple de l’Ajuntament d’avui dia 28 de maig a les 18h

Benvolgudes famílies,

us informem que una representació de l’AFA Paco Candel assistirà avui a la Sessió Ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Hospitalet. Convidem a totes les famílies que vulguin participar que ho facin. Ens trobarem a les 16.30 a la sortida de l’escola (i a les 17.30 els que assisteixin a les portes obertes de l’extraescolar Ballem). En l’apartat de Participació Ciutadana, es donarà paraula a l’Agrupació Veïnal 5 Carrers de Santa Eulàlia per tractar la problemàtica econòmica per ampliació de Mòduls de l’Escola Pública Paco Candel.

Podeu consultar l’Ordre del dia clicant aquí: ordre del dia ple ajuntament 28 maig 2013

O anant a la pàgina web: https://seuelectronica.l-h.cat/185577_1.aspx

Posteriorment, una representació de l’AFA mantindrà una entrevista amb la alcaldessa Núria Marín.

Aquest mateix dia es farà una entrega de les instàncies que us vam fer arribar a través dels vostres fills i via e-mail, a l’Ajuntament. Si no la teniu, la podeu descarregar el model clicant aquí: MODEL INSTANCIA ESCOLA PACO CANDEL .Les instàncies són a títol personal, per tant podeu modificar el model a la vostra conveniència, conservant l’objectiu comú.

Les persones que no pugueu anar i que vulgueu entregar la instància heu de donar una fotocòpia del DNI amb la vostra signatura, autoritzant a una altra persona a que faci l’entrega de la instància en el vostre nom.

Moltes gràcies!

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies