Engroguim la Rambla: 8 de juny a les 12h

engroguim la rambla

engroguim la rambla3(cliqueu a sobre per veure-ho millor)

El MUCE convoca una jornada de protesta en contra de les retallades i la LOMCE. Es tracta de donar a la Rambla un to groc, símbol de les protestes de la comunitat educativa. Hi haurà un taller de cartells per què poguem tots, grans i petits, expressar el que pensem i el que volem i deixar-lo a la vista de tota la ciutadania.

Inici: Ds 08-06-2013 12:00

Fi: Ds 08-06-2013 13:30

Direcció: Rambla Just Oliveres

Lloc on es realitza: L’Acollidora – Rambla Just Oliveres

Com anar-hi:

Renfe – L’Hospitalet

Metro L1 (Just Oliveres)

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies