Setmana de la Solidaritat. Recollida d’aliments del 14 al 17 octubre

Cartell Setmana Solidaria 14-page-001

Benvolgudes famílies,

Coincidint amb la celebració dels dies mundials de l’alimentació i de l’eradicació de la pobresa promoguts per l’ONU, del 13 al 19 d’octubre se celebrarà a la nostra ciutat la Setmana de la Solidaritat a iniciativa de les entitats de l’Espai de Ciutadania de l’Hospitalet i de la Taula Sectorial de Valors, Convivència i Civisme del Consell de Ciutat.

 És per això que us demanem  la vostra implicació en aquesta CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

A partir de demà, els vostres fills portaran un fulletó informatiu sobre la campanya i trobareu a l’escola una capsa on dipositar els aliments que porteu.

Per tal de que no tothom porti els mateixos tipus d’ aliments, darrere del fulletó es fan suggeriments d’aliments a portar segons el curs en que estan els vostres fills i filles.

Us informem també que per acabar la Setmana, es celebrarà LA FESTA DE LA SOLIDARITAT el diumenge dia 19 d’octubre als jardins de Tecla Sala. L’horari serà de 10 a 14 h., i hi haurà activitats per nens, actuacions i carpa per a la recollida dels aliments que els ciutadans i les entitats o empreses vulguin aportar…Tothom està convidat !!!

Comptem amb la vostra col·laboració solidària. Junts, amb un petit esforç de cada un de nosaltres, podem aconseguir guanyar a la fam i la malnutrició infantil de la nostra ciutat.

 

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies