I aquest cap de setmana, què fem?

A L’HOSPITALET

BIBLIOCINEMA: EL ZOO D’EN PITUS

Dirigida per Mireia Ros, 2000.
Data: 17/10/2013
Vine a la biblioteca a veure la pel•lícula “El Zoo d’en Pitus“
Dijous 17 d’octubre, a les 18h, a la Biblioteca Plaça d’Europa.

UN CONTE DE 1713

Pensat i creat per Santi Rovira
Data: 19/10/2013
En Santi Rovira narrarà un conte per als més petits de la casa per commemorar el 300è aniversari de la signatura del Conveni de L’Hospitalet 1713-2013, document cabdal de la Guerra de Successió.
Una oportunitat per endinsar-se a la nostra història a través de la màgia de la paraula!!
Dissabte, 19 d’ octubre a les 12 hores
Biblioteca Bellvitge

L’ HORA DEL CONTE

I PRESENTACIÓ DE LA COL·LECCIÓ CONTES DESEXPLICATS a càrrec de Vivim del Cuentu
Data: 17/10/2013
La rateta que llegia a l’ escaleta, la caputxeta forçuda… Personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó.
Moltes sorpreses i bon humor!
Per a tota la família!!!Divendres, 18 d’ octubre a les 18 hores
Biblioteca Bellvitge
************************************************

A BARCELONA

BIG DRAW. LA FESTA DEL DIBUIX 2013

TOTHOM A DIBUIXAR AL MUSEU PICASSO I BARRI DE LA RIBERA

Aquest diumenge, el Museu Picasso i diverses institucions i entitats del barri de la Ribera, Santa Caterina i Sant Pere obren les seves portes oferint espais per crear i divertir-se. L’objectiu és que tothom dibuixi i s’ho passi bé. Artistes, il·lustradors, dissenyadors i creadors proposen 25 tallers gratuïts per a totes les edats que permetran, sobretot, que els més menuts facin volar la imaginació. Al Museu Picasso es podran dibuixar notícies, al Museu de la Xocolata es podran dibuixar pastissos i al Palau de la Música es farà un taller inspirat en els seus vitralls. Però hi ha molt mes: consulteu el web per a veure totes les propostes.

MUNT DE MOTS

4t FESTIVAL DE NARRACIÓ ORAL DE BARCELONA DEL 19 AL 26 OCTUBRE. MIL I UNA HISTÒRIES, EN EL FESTIVAL DE NARRACIÓ ORAL DE BCN

Des d’aquest dissabte i fins el 26 d’octubre, BCN acull una nova edició del Festival de Narració Oral, Munt de mots. La ciutat s’omplirà de narradors vinguts d’arreu amb l’objectiu d’aconseguir que tothom deixi volar la imaginació tot escoltant històries. Llegendes indígenes brasileres, històries acompanyades d’instruments musicals, contes africans i australians, històries màgiques… Cada dia teniu alguna proposta infantil i totes són gratuïtes.

A Barcelona, al barri de Gràcia. Fontana (línia 3). Nens entrada gratuïta, adults 3 euros.

Organitza Associació ARAPDIS

Exposició del 15 de setembre al 12 de gener de 2014 dissabtes i diumenges (excepte dies 23 i 24 novembre) de 11 a 14h.

Plaça del Nord, 4 Barcelona

granmaqueta@gmail.com

FIRA FAMILAR

Es realitzarà tots els cap de setmana del mes d’octubre de 11 a 21h a la Plaça Odissea (MAREMAGNUM). Parades amb encant faran de la fira un lloc on passejar i degustar a més hi ha una zona de joc gratuïta!

fira familiar maremagnum

LLAPIS I … ACCIÓ! EXPOSICIÓ SOBRE ROSER CAPDEVILA (AUTORA DE LES TRES BESSONES) AL PALAU ROBERT

El Palau Robert presenta una exposició amb obra inèdita de Roser Capdevila, una de les grans figures de la il·lustració a Catalunya. “Llapis i…acció! Roser Capdevila dibuixa” explora els contes més populars de la seva trajectòria i proposa un viatge per la seva biografia. La mostra es pot visitar entre el 8 d’octubre i el 27 d’abril del 2014, a la primera planta del Palau Robert.

La mostra presenta una selecció de contes, representatius d’aquesta producció ingent, alguns dels quals no s’han publicat a casa nostra. Aquests contes estan acompanyats per diverses escenografies que tenen per objectiu vincular els contes i les històries que Capdevila narra i dibuixa, amb la seva vida personal.

I durant la vista ens acompanyarà un personatge estrany, un intrús que al llarg dels anys s’ha camuflat entre els dibuixos de la Roser i que ara ens repta a trobar-lo. És el joc telemàtic del senyor Farrarons, cedit gratuïtament per l’empresa Espais.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies