L’AFA Paco Candel amb TerraCycle. Reciclem bolígrafs, retoladors, etc. usats

Benvolgudes famílies,

gràcies a la Comissió d’Acció Social de l’AFA ens hem unit a la Brigada de Instrumentos de Escritura® de Terracycle

Segurament teniu bolígrafs, portamines usats, retoladors que no pinten o correctors secs (excepte llapiç de fusta i ceres). El primer que heu de fer és parlar amb amics, familiars, i companys de feina i animar-los a participar, recollint tot aquest material i portant-lo a l’escola. Ben aviat, trobareu uns contenidor on podreu dipositar tot aquest material.

reciclatge bolis 1-page-001

reciclatge bolis 2-page-001

Amb aquest projecte, enlloc de portar el material a l’abocador se li està donant una segona vida a aquest tipus de residus. Quan el contenidor de recollida estigui ple, un servei de missatgeria passarà a recollir-lo. Terracycle convertirà el material recollit en nous productes. I per cada instrument d’escriptura recollit es donaran 2 centíms a l’AFA de l’Escola que passarà a formar part del Fons Social.

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies