Reunions informatives dia 18 Novembre

Benvolgudes famílies,

coral navidad

Recordem que el  proper dilluns 18 de Novembre hi ha convocades dues reunions informatives a l’escola per parlar de:

  • Coral de Pares (16:45h)
  • Rua de Carnestoltes (18:00h).  Aprofitem per informar que la gent interessada en participar, pot apuntar el nombre de persones que assistiran a la llista que hi ha penjada a cada classe -els de 1r la tenen a la columna de l’entrada-.

La participació es oberta a TOTS els pares.

carnestoltes12

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies